cropped learning 1
Ανακοινώσεις Γενικά

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Καστοριάς ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την άψογη συνεργασία, υποστήριξη και επικοινωνία καθώς και για την προσφορά στο σχολείο μας.

Η βοήθειά τους, αρκετές φορές, υπήρξε καταλυτική και συνεχίζει να είναι στήριγμα στο έργο μας και να δίνει λύσεις σε προβλήματα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, με τη βοήθειά τους έγινε ο ελαιοχρωματισμός της παλιάς βιβλιοθήκης και η δημιουργία νέου χώρου βιβλιοθήκης στο σχολείο, αναβαθμίστηκαν οι υπολογιστές του εργαστηρίου Πληροφορικής με την αντικατάσταση των σκληρών δίσκων (HDD) με νέου τύπου σκληρούς δίσκους SSD, έγινε δωρεά μιας οθόνης και ενός πολυμηχανήματος για το γραφείο της Διεύθυνσης καθώς και ενός βιντεοπροβολέα και ενός ηχοσυστήματος για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Επίσης, αγοράστηκε αθλητικό υλικό και παραδόθηκε στο σχολείο.

Ακόμη, τα μέλη του Συλλόγου ανέλαβαν την διοργάνωση της γιορτής της Τσικνοπέμπτης και της γιορτής λήξης με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, προσέφεραν βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου μας.

Ο κοινός μας στόχος, που είναι το όφελος των παιδιών μας επιτυγχάνεται αποτελεσματικότερα όταν γονείς και εκπαιδευτικοί συνεργάζονται αρμονικά και μέσα σε κλίμα κατανόησης και δημιουργικότητας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Με Εκτίμηση
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου

cropped learning
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση